Топ-7 найгірших трендів 2018 року, - соцмережі

Топ-7 найгірших трендів 2018 року, - соцмережі
Як зазначає Vogue, таке взуття на ногах стає справжньою «тепловою пасткою»

Користувачі соцмереж занесли до топ найгірших занадто високі уггі, занадто низькі джинси та занадто прозоре взуття, у якому утворюються калюжі з поту

Оригінальну добірку антитрендів 2018 року опублікувало соціальне медіа Mashable, що має 40 мільйонів переглядів щомісяця.

За версією цього видання наступного року не варто носити чоботи під джинси, бо це «повернення з минулого», а також дуже високі уггі.

YouTubе-блогер Safiya Nygaard сказала, що носити їх - це «як пробиратися крізь арахісове масло». Таке творіння народилося у дуеті Ugg і Y / Project, і коштує $1380.

Не вартими уваги, за версією користувачів соцмереж, маленькі сумки на пасках, кросівки-шкарпетки, крихітні сонцезахисні окуляри, а ще джинси з низькою посадкою.

«Адже якщо ви не Брітні Спірс, то фізично неможливо комфортно почувати себе в джинсах з низькою посадкою і показувати «п'яту точку» кожного разу, коли сідаєте чи нахиляєтеся», - пише Mashable.

За версією видання, пластиковий прозорий одяг модні будинки випускали протягом всього 2018 року.

«І хоча ці чоботи виглядають круто на полицях, як зазначає Vogue, вони - гірший варіант для носіння. Таке взуття на ногах стає справжньою «тепловою пасткою», а всередині утворюються калюжі з поту», - пишуть у виданні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: