Трамп під час візиту до Іраку розсекретив позиції «морських котиків» - ЗМІ

Трамп під час візиту до Іраку розсекретив позиції «морських котиків» - ЗМІ

Дональд Трамп оприлюднив у соцмережі фото «морських котиків»

Як правило, бійців елітних груп сил спеціальних операцій США на фотографіях ретушують

Президент США Дональд Трамп під час раптового візиту на американську базу в Іраку, можливо, ненавмисно розсекретив команду спецназівців ВМС США, більш відомих як «морські котики».

Як повідомляє AFP, після візиту на авіабазу Айн-аль-Асад в провінції Анбар на заході Іраку Трамп оприлюднив на своїй сторінці в Twitter відео, на якому він позує в колі військових, тисне їм руки і підписує пам'ятні подарунки.

На одному з кадрів Трамп зображений з групою військовослужбовців, які, цілком ймовірно, є бійцями підрозділу спеціального призначення SEAL Team Five.

Як правило, місцезнаходження підрозділів сил спеціальних операцій США засекречено. А бійців елітних груп на фотографіях ретушують.

Видання зазначає, що президент США, будучи головнокомандувачем, володіє широкими повноваженнями щодо розсекречення інформації, тому його твіт, ймовірно, не суперечить правилам. Але деякі спостерігачі вважають це порушенням заходів забезпечення секретності операцій.

Як повідомлялося, у середу президент США Дональд Трамп здійснив неоголошений візит до Іраку, де провів зустріч з військовослужбовцями американського контингенту в цій країні.

Іракські політики і лідери шиїтських воєнізованих формувань визнали несподіваний візит президента США Дональда Трампа в країну порушенням суверенітету Іраку.

Після раптового візиту в Ірак Трамп прилетів у Німеччину до військових.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: