Трамп віддав наказ про повне виведення військ США з Сирії

Трамп віддав наказ про повне виведення військ США з Сирії
Також Трамп писав у Twitter, що США розгромили сили угруповання «Ісламська держава» в Сирії

З Сирії виведуть понад 2 тис. американських військовослужбовців

Президент Дональд Трамп віддав наказ про повне виведення американських військ з Сирії. Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на офіційного представника у Вашингтоні.

З Сирії виведуть понад 2 тис. американських військовослужбовців, які займаються тренуванням місцевих формувань для боротьби з угрупуванням «Ісламська держава».

Також Трамп писав у Twitter, що США розгромили сили угруповання «Ісламська держава» в Сирії.

«Ми перемогли ІГ в Сирії, і це єдина причина, чому (США, - ред.) знаходяться там під час президентства Трампа», - написав він.

Раніше повідомлялося, що Сполучені Штати Америки розглядають можливість повного виведення своїх військ з Сирії. США вважають, що їх місія з повернення територій, захоплених раніше бойовиками «Ісламської Держави» наближається до кінця.

Відзначимо, 14 грудня курдські загони «Демократичних сил Сирії» (SDF) відбили у бойовиків терористичної угруповання "Ісламська держава" останній контрольований ними місто в Сирії.

Повідомлялося, що сирійські сили, за підтримки США, штурмували останній великий оплот, утримуваний терористичною організацією «Ісламська держава» на східних берегах Євфрату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: