У центрі Лос-Анджелеса сталася пожежа, яка спровокувала вибух, постраждали пожежники

У центрі Лос-Анджелеса сталася пожежа, яка спровокувала вибух, постраждали пожежники
У центрі Лос-Анджелесі стався вибух

Одинадцять пожежників отримали сильні опіки

У США в Лос-Анджелесі спочатку загорілася одноповерхова нежитлова будівля на вулиці Бойд-стріт в центрі міста. Пізніше з невідомої причини стався вибух.

До гасіння вогню були залучені понад 230 пожежників. Одинадцять з них отримали сильні опіки під час гасіння масштабної пожежі в суботу в американському місті Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія). Про це повідомив капітан пожежної служби мегаполісу Ерік Скотт на прес-конференції, – повідомляють американські ЗМІ.

«Ми повністю загасили загоряння приблизно за дві години. Це сталося о 20:08 за місцевим часом (неділю - 6:08 за часом Києва). На жаль, 11 пожежних отримали опіки», - інформував Скотт.

За його словами, причина займання знаходилась в малоповерховому комерційному будинку, де зберігалися масла, призначені для фармакології. Як пишуть американські видання, на місці НП спочатку прогримів вибух, а потім розгорілось полум'я.

Відзначається, що стан постраждалих пожежників важкий, їх евакуюювали за допомогою вертольотів. На даний момент пожежу локалізовано.

У будівлі розташовувався бізнес з виробництва «бутанового медового масла», процес виготовлення якого включає в себе витяг містяться в канабісу речовин

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: