У Німеччині почали страйк одразу вісім аеропортів

У Німеччині почали страйк одразу вісім аеропортів
В деяких аеропортах страйк буде 24-годинний, в інших – з 2-ї години ночі до 8-ї вечора

Контрольно-пропускні пункти за межами транзитної зони залишатимуться закритими під час страйку

У ніч на вівторок, 15 січня, одразу 8 німецьких аеропортів почали акцію протесту - на роботу не вийдуть співробітники служб безпеки.

В деяких аеропортах страйк буде 24-годинний, в інших – з 2-ї години ночі до 8-ї вечора.

Як раніше повідомлялося, не будуть приймати і відправляти повітряні судна або істотно скоротять пропускну здатність аеропорти Франкфурта-на-Майні (з 02:00 до 20:00) Мюнхена (3:30 до 24:00), Дрездена (з 3:00 до 21:00), Гамбурга, Ганновера, Бремена (з 00 годин до 00 у ніч 16 січня), Лейпцига (з 4:00 до 18:00), Ерфурта (з 6:00 до 22:00).

За підрахунками асоціації аеропортів ADV, заплановані перерви в роботі торкнуться не менше 220 тисяч пасажирів.

Керівництво аеропортів радить пасажирам, які планують подорожі у цей день, перебронювати квитки на інші напрями чи дні. Тим же, чиї рейси не випадуть з розкладу, варто взяти до уваги те, що проходження контролю може зайняти набагато більше часу. У будь-якому випадку, пасажири повинні зв'язатися зі своєю компанією-перевізником і уточнити, чи не скасовується їх рейс.

Нагадаємо, в аеропортах Німеччини 10 січня пройшли страйки працівників служб безпеки. Працівники вимагають підвищення оплати праці.

Нагадаємо, 21 грудня другий за величиною аеропорт Лондона Гатвік відновив роботу у після того, як був закритий протягом 36 годин. У понад 120 тисяч пасажирів зірвалися перельоти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: