У Німеччині вп’ятеро виросла кількість справ про тероризм

У Німеччині вп’ятеро виросла кількість справ про тероризм

У Німеччині в 2017 році істотно зросла кількість кримінальних справ, заведених за підозрою в тероризмі. Про це в суботу, 23 грудня, повідомило агентство dpa з посиланням на представника федеральної прокуратури ФРН в Карлсруе.

За його словами, в порівнянні з даними річної давності цей показник збільшився майже в п'ять разів. З початку року було відкрито близько 1200 розслідувань, причому майже в 1 тисячі випадків простежувався зв'язок з радикальним ісламізмом.

У зв'язку з великою завантаженістю федеральна прокуратура понад третини всіх справ була змушена передати на подальший розгляд органам кримінального переслідування в окремих землях. В першу чергу, мова йде про Дюссельдорф, Берлін, Франкфурті-на-Майн та Гамбург.

На початку 2017 року Організація з безпеки і співробітництва в Європі заявила, що має намір посилити боротьбу з ісламістським тероризмом. Бойових дій проти терористичного угрупування «Ісламська держава» недостатньо, необхідні також додаткові поліцейські і превентивні заходи, підкреслювали в ОБСЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: