У Польщі перед виборчими дільницями вишикувалися довжелезні черги (фото)

У Польщі перед виборчими дільницями вишикувалися  довжелезні черги (фото)
Черга на виборчу дільницю в Польщі, де сьогодні проходять вибори  президента

Через годину після відкриття виборчої дільниці у Варшаві у черзі стояли понад сто людей

Сьогодні, 28 червня, у Польщі проходять вибори президента. Виборчі дільниці були відкриті о 7 годині. Польське медіа Tvn24.pl повідомило про те, що зранку перед виборчими дільницями  у Вроцлаві, Гданську та Клеосіні (Підляське воєводство) утворилися  великі черги. Більшість виборців були у масках.

Черга перед дільничною виборчою комісією № 143 за адресою вулиця Лімановського 9 у ВаршавіЧерга перед дільничною виборчою комісією № 143 за адресою вулиця Лімановського 9 у Варшаві

Черги на виборчу дільницю УрсинувЧерги на виборчу дільницю Урсинув

Черги на виборчу дільницю УрсинувЧерги на виборчу дільницю Урсинув

Також повідомляють, що  у Варшаві люди вранці стоять у черзі перед виборчими дільницями. Навпроти початкової школи № 319 у Шоліборзі, де розташована  окружна виборча комісія № 338, через годину після відкриття дільниці було понад сто людей. 

Голосування у Польщі триватиме до 21.00. У зв'язку з пандемією Covid-19 вибори проводяться в санітарному режимі Виборці можуть проголосувати за одного з 11 кандидатів. Фаворитом, згідно з опитуваннями, є діючий президент Польщі Анджей Дуда, який представляє правлячу націонал-консервативну партію «Закон і справедливість». На другому місці  – мер Варшави Рафал Тшасковский - кандидат ліберально-демократичного опозиційного блоку «Громадянська платформа».

Якщо жоден із кандидатів у першому турі виборів не отримає більше половини дійсно поданих голосів, то  12 липня  відбудеться другий тур виборів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: