У Путіна прокоментували хімічну атаку в Сирії

У Путіна прокоментували хімічну атаку в Сирії
Наслідки хіматаки в Сирії 

За словами спікера Путіна, «ніхто не володіє вичерпною інформацією, поки не було розслідувань на цю тему»

Робити висновки про можливе застосування хімічної зброї в Думі без проведення розслідування «неправильно і небезпечно». Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, передає «РИА Новости».

«Поки необхідно дуже ретельно розібратися з тим, що сталося в Думі, і, безумовно, не маючи цієї інформації робити якісь висновки неправильно і небезпечно», — сказав Пєсков.

За його словами, «ніхто не володіє вичерпною інформацією, поки не було розслідувань на цю тему».

«Без якоїсь перевірки, без розслідування, знову ж робити висновки невірно, в корені невірно», — наголосив Пєсков.

Він додав, що обстановка в регіоні «дійсно напружена», і висловив надію на те, що треті країни не будуть дестабілізувати ситуацію.

Нагадаємо, за даними представників благодійної організації «Білі шоломи», у районі Східна Гута в суботу ввечері з гелікоптера було скинуто бочкову бомбу з хімікатами. Через це загинули щонайменше 150 осіб і ще понад тисяча дістали поранення. Радбез ООН проведе екстрене засідання через хіматаку у Сирії

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп різко засудив застосування хімічної зброї під час бомбардувань міста Дума в Східній Гуті, в якому звинувачують сили сирійського правителя Башара Асада. За словами глави Білого дому, Асад «заплатить високу ціну» за цей злочин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: