У Росії знову назвали області, які «готові вийти зі складу України»

У Росії знову назвали області, які «готові вийти зі складу України»
Джабаров повідомив, що Москву «дуже турбує ця ситуація»

За словами російського політика, Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя «поки вичікують»

Заступник голови комітету Ради Федерації Росії з міжнародних справ Володимир Джабаров назвав області, які нібито «готові вийти зі складу України». Про це повідомляє «Парламентская газета». 

За його словами, зі складу країни хочуть вийти Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, які «поки вичікують».

«Нас в Росії це, природно, турбує. Розкол в українському суспільстві дуже глибокий: за регіонами Південного Сходу, які навіть чути не хочуть про повернення до складу єдиної України, можуть послідувати Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя», – сказав Джабаров. 

Водночас російський політик додав, що РФ «дуже турбує ситуація, у якій президент Володимир Зеленський по факту не керує країною, а певні сили можуть розхитати державність». На думку Джабаров, наразі Україна переживає небезпечний період.

Член Ради Федерації переконаний, що Київ до кінця 2020 року може вийти з Мінських угод, адже українська влада «не збирається виконувати будь-які пункти документа».

«Думаю, Захід втомився від України, як втомлюються від нерідної, примхливої і хворобливої дитини. І більше не хоче допомагати Києву, готовий використовувати населення країни як дешеву робочу силу», – сказав Джабаров.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: