У Сенаті хочуть допитати перекладача Трампа про зустрічі з Путіним

У Сенаті хочуть допитати перекладача Трампа про зустрічі з Путіним
Дональд Трамп і Володимир Путін
Фото: Getty Images

Сенатори направили лист Трампу з проханням надати перекладачів для інтерв'ю в Конгресі

Представники демократів в Сенаті США вимагають доступу до перекладачів, які були присутні на всіх зустрічах президента США Дональда Трампа з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це пише видання The Hill.

Сенатори Боб Менендес і Джек Рід, високопоставлені члени сенатських комітетів з міжнародних відносин і збройних сил, відповідно, направили лист Трампу з проханням надати перекладачів для інтерв'ю в Конгресі.

«У світлі рівня секретності, що зберігається, який приховує ваші взаємини з російським лідером, ми наполягаємо на тому, щоб перекладачі цих взаємодій, особливо той, хто перекладав для вашої зустрічі з президентом Путіним в Гельсінкі, були негайно доступні для інтерв'ю з відповідними комітетами в Конгресі», - написали вони.

Білий дім не відповів на запит про коментар від The Hill.

Нагадаємо, газета The Washington Post, посилаючись на чинних і колишніх високопоставлених чиновників, повідомила, що Трамп нібито приховує деталі своїх переговорв з Путіним. Зокрема зустрічі в Гамбурзі в 2017 році.

За даними видання, навіть у секретних документах немає докладної інформації про особисті зустрічі Трампа з Путіним в п'яти місцях за останні два роки.

Пізніше Трамп заявив, що він не приховує нічого про свої розмови з президентом Росії і звинуватив власника WP Джеффа Безоса у використанні видання для лобіювання своїх інтересів.

Ще пізніше Трамп заявив, що він ніколи не працював на Росію і нічого не знає про записи свого перекладача.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: