У США чоловік вбив чотирьох дітей-заручників і себе

У США чоловік вбив чотирьох дітей-заручників і себе

Діти віком від року до 11 перебували в заручниках близько доби

Чоловік, який, за даними поліції, вистрілив в офіцера, перш ніж забарикадуватися в квартирі в американському штаті Флориді, вбив чотирьох дітей, яких він тримав у заручниках, перш ніж вбити себе. Про це з посиланням на інформацію поліції повідомляє Associated Press.

Начальник поліції Орландо Джон Міна заявив незадовго до опівночі, що підозрюваний, якого ідентифікували як 35-річного Гері Вейна Ліндсі-молодшого, був знайдений мертвим в шафі, коли офіцери увійшли в квартиру майже через 24 години після початку протистояння.

Міна сказав, що офіцери спробували запропонувати один зі своїх телефонів Ліндсі, чий телефон працював з перебоями, і побачили, що одна дтина була убита. Вони увійшли в квартиру близько 9 години вечора, сподіваючись врятувати інших, але всі заручники були знайдені мертвими.

Дітям, які були з Ліндсі, було від 1 року до 11 років, сказав Міна. Начальник поліції Орландо повідомив, що двоє з них були дітьми Ліндсі, а двоє - його подруги, яка в неділю викликала поліцію.

Поліція повідомила, що співробітники, які відреагували на повідомлення про побутове насильство, були обстріляні. Офіцер Кевін Валенсія був поранений і перебував у критичному стані, але очікується, що він виживе, сказав Міна в понеділок.

Начальник поліції сказав, що один з офіцерів зміг стріляти у відповідь.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: