У США спростували інформацію про брехню екс-адвоката Трампа

У США спростували інформацію про брехню екс-адвоката Трампа

В офісі спецпрокурора заявили, що Коен не отримував від Трампа доручення збрехати Конгресу

Офіс спеціального прокурора Сполучених Штатів Америки Роберта Мюллера спростував статтю видання BuzzFeed про те, що колишній адвокат президента США Майкл Коен нібито надав Конгресу неправдиву інформацію за дорученням Трампа. Про це повідомляє The Daily Caller.

В офісі спецпрокурора заявили, що Коен не отримував від Трампа доручення збрехати Конгресу про терміни завершення переговорів про будівництво хмарочоса у Москві.

«Опис з боку конкретних заяв офісу спецпрокурора, а також характеристики, які опинилися в розпорядженні офісу, документів і свідчень, що стосуються свідчень Майкла Коена Конгресу, є невірним», - заявив спецпредставник апарату Мюллера Пітер Карр.

У листопаді 2018 року Buzzfeed повідомив, що у 2016 році екс-адвокат президента США Майкл Коен нібито обговорював з прес-секретарем президента Російської Федерації Дмитром Песковим пропозицію подарувати Володимиру Путіну пентхаус за 50 мільйонів доларів у Trump Tower в Москві.

Раніше повідомлялося, що Майкл Коен, заявив, що він платив відповідній фірмі за маніпулювання даними опитувань під час президентських виборів 2016 року «за вказівкою і виключно заради вигоди» Трампа.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: