В інформаційному вакуумі: друзі вирушили в Гранд-Каньйон і 25 днів не знали про пандемію

В інформаційному вакуумі: друзі вирушили в Гранд-Каньйон і 25 днів не знали про пандемію

Друзі відправилася в  Гранд-Каньйон і не знали про пандемію коронавірусу

Молодим людям не сподобалося те, що вони побачили, коли повернулися

Група друзів, які вирушили в Гранд-Каньйон – один із найглибших каньйонів світу, розташований на північному заході американського штату Аризона на плато Колорадо, – 25 днів провели в інформаційному вакуумі і тільки тепер дізналися про пандемію коронавірусу.

Про це пише Daily Mail. Друзі почали подорож  19 лютого, і коли 14 березня  вийшли на зв'язок, то були шоковані тим, як змінився світ за  їхньої  відсутності. Тепер вони згадують час, коли перебували у  блаженному невіданні, яке змінилося загальною панікою, а часом і параноєю.

«Було так весело. Ми жили тут і тепер і були одними з тих небагатьох людей в світі, які поняття не мали, що відбувається. І це мені подобалося більше», – розповів у інтерв'ю New York Times гід групи.

Коли їм вперше повідомили про те, що трапилося, вони вирішили, що це якийсь жарт, і не відразу повірили. Потім, коли з'явився стільниковий зв'язок, друзі почали отримувати повідомлення від рідних і близьких і усвідомили, що це правда.

Нагадаємо, у США адміністрація президента Дональда Трампа працює над планом на випадок, якщо пандемія коронавірусу затягнеться на 18 місяців або довше.

Станом на 20 березня у світі зареєстровано 245 829 випадків зараження коронавірусом, з них 88 441 особа одужала.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: