В мережі опублікували захоплююче відео зльоту найбільшого в світі літака

В мережі опублікували захоплююче відео зльоту найбільшого в світі літака
Літак має приземлитися у Варшаві 14 квітня, щоб доставити у Польщу з Китаю маски та інші медичні засоби для боротьби з коронавірусом
Скріншот з відео

«Мрія» має доставити у Польщу з Китаю 400 тонн медичних засобів та обладнання для боротьби з епідемією

Перший зліт АН-225 «Мрія» після півторарічної перерви. Літак вилетів з аеродрому Гостомеля до аеропорту Тяньцзінь за медобладнанням та засобами боротьби з Covid-19.

Варшавський аеропорт імені Фридерика Шопена у зв’язку з карантином закликає шанувальників авіації не приїздити зустрічати Ан-225 «Мрія». Літак має приземлитися у Варшаві 14 квітня, щоб доставити у Польщу з Китаю маски та інші медичні засоби для боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, «Мрія» має доставити у Польщу з Китаю 400 тонн медичних засобів та обладнання для боротьби з епідемією коронавірусу. Це буде його третій в історії візит до Польщі.

В Україні станом на ранок суботи, 11 квітня, зареєстровано 2511 випадків зараження коронавірусом, 73 людини померли.

«За даними ЦГЗ (Центр громадського здоров’я), станом на 9:00 11 квітня в Україні 2511 лабораторно підтверджених випадків Covid-19. Кількість тих, хто одужав (79 пацієнтів), перевищила кількість летальних випадків (73 пацієнти). За добу було зафіксовано 308 нових випадків

Український транспортний літак Ан-124 «Руслан», який є один з найбільших літаків світу, доставив до столиці Данії Копенгагену вантаж медичного призначення для боротьби з пандемією коронавірусу. Зокрема, літак привіз з Китаю 500 тисяч масок для обличчя та 180 тисяч захисних костюмів для служби охорони здоров’я Данії.

Як повідомлялося, українські літаки продовжують брати активну участь у міжнародній програмі НАТО із стратегічних перевезень SALIS, в рамках якої рейсом АН-124 «Руслан» із Китаю до польського міста Вроцлав доставлено тонни медичного обладнання, необхідного для боротьби з коронавірусом. Програма співпраці надає країнам НАТО гарантований доступ до п’яти літаків Антонова AN-124 протягом кількох днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: