Український літак рятує світ від коронавірусу

Український літак рятує світ від коронавірусу
Ан-124 привіз з Китаю 500 тисяч масок для обличчя та 180 тисяч захисних костюмів

В аеропорту Копенгагену український літак зустрічав Міністр охорони здоров'я Данії Магнус Хеніке

Український транспортний літак Ан-124 «Руслан», який є один з найбільших літаків світу, доставив до столиці Данії Копенгагену вантаж медичного призначення для боротьби з пандемією коронавірусу.

Зокрема, літак привіз з Китаю 500 тисяч масок для обличчя та 180 тисяч захисних костюмів для служби охорони здоров'я Данії.

Відео можна переглянути за посиланням

Варто зазначити, що в аеропорту український літак зустрічав Міністр охорони здоров'я Данії Магнус Хеніке.

Нагадаємо, що 25 березня «Руслан» доставив з Китаю до Чехії два мільйони респіраторів N95, п’ять мільйонів масок, 80 тисяч захисних окулярів, 120 тисяч захисних костюмів і 50 тисяч тестів.

Ан-124 «Руслан» (Кодове ім'я НАТО — «Condor») — український літак, який є найбільшим серійним вантажним літаком у світі, а до появи Ан-225 «Мрія» був найбільшим літаком.
Літаки Ан-124 використовуються для перевезення локомотивівяхтфюзеляжів літаків і багатьох інших великогабаритних вантажів. Ан-124 має систему присідання опор шасі, що дозволяє легко здійснювати завантаження.

Як повідомлялось, станом на ранок 8 квітня в усьому світі зареєстрували 1 430 141 випадок зараження коронавірусом. Разом з тим, одужали від коронавірусу 301 130 осіб. Також у всьому світі зареєстрували 82 119 летальних випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: