В Росії масово скуповують алкоголь, влада обмежила продаж

В Росії масово скуповують алкоголь, влада обмежила продаж

В Росії почали обмежувати продаж алкоголю

У Красноярському краї на 19 відсотків зросла побутова злочинність

В Росії депутати Алтайських крайових законодавчих зборів обмежили продаж алкоголю, який тепер можна купити тільки з 10 до 18 години.

Про це повідомляє «Ехо Москви».

Ще жорсткіші заходи запровадив глава Карелії Артур Парфенчіков. Спиртним в регіоні тепер торгують з 10.00 до 14.00. Обмеження ввели також в інших регіонах Росії.

«Такі рішенні були зумовлені тим, що запасатися спиртним росіяни почали ще до введення строгих карантинних заходів. Попит зріс на 20 відсотків, але маркетологи пов’язали це з авральними закупівлями інших товарів – туалетного паперу, гречки і макаронів. Судячи з усього, запаси почали швидко танути. У Красноярському краї на 19 відсотків зросла побутова злочинність», – йдеться у повідомленні.

Натомість губернатор Челябінської області Олексій Текслер сказав, що не вважає за доцільне змінювати час продажу, щоб не створювати непотрібного скупчення людей.

Нагадаємо, коронавірус може внести корективи у російські плани з проведення параду Перемоги на Красній площі в Москві 9 травня. У Кремлі і Міністерстві оборони Росії почали розглядати альтернативні сценарії.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: