Вбивство журналістки у Болгарії: підозрюваного екстрадують в Софію 17 жовтня

Вбивство журналістки у Болгарії: підозрюваного екстрадують в Софію 17 жовтня
6 жовтня у Болгарії було знайдене тіло жорстоко вбитої телеведучої Вікторії Марінової

Підозрюваний у вбивстві Северин Красіміров буде доставлений в Софію літаком з Франкфурта в супроводі охорони

Підозрюваний у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Марінової буде доставлений з Франкфурта в Софію в середу ввечері.

Про це повідомляє BNR.

«Підозрюваний у вбивстві Северин Красіміров буде доставлений в Софію літаком з Франкфурта в супроводі охорони. Після прибуття в болгарську столицю, в супроводі конвою, він буде відконвойований в місто Русе, де йому в присутності адвоката (державного або приватного) буде пред'явлено звинувачення», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, йому заочно пред'явлено обвинувачення, а після прибуття в Болгарію окружний суд міста Русе протягом трьох діб повинен обрати для нього запобіжний захід.

Підозрюваний у Німеччині зізнався у вбивстві журналістки, але заперечує, що зґвалтував її. Визнання не має процесуальної цінності у відповідності з Кримінальним кодексом Болгарії і також має бути підтверджено перед слідчими.

Раніше повідомлялося, що поліція Німеччини затримала 21-річного підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві болгарської журналістки. У день убивства журналістки він виїхав з Болгарії до Румунії. Його затримали поблизу Гамбурга. За словами міністра внутрішніх справ Болгарії Младена Марінова, слідчі знайшли на одязі та тілі вбитої журналістки ДНК іншої людини.

Раніше повідомлялося, що у Болгарії у справі про вбивство журналістки Марінової затримали румуна українського походження. Пізніше чоловіка відпустили з-під варти за відсутністю доказів його причетності до злочину.

Нагадаємо, 6 жовтня у Болгарії неподалік від міста Русе було знайдене тіло жорстоко вбитої телеведучої одного з місцевих каналів Вікторії Марінової.  В ОБСЄ шоковані вбивством болгарської журналістки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: