Влада Ірану вводить обмеження на пересування всередині країни

Влада Ірану вводить обмеження на пересування всередині країни
Влада Ірану вводить обмеження на пересування всередині країни

Для пересування по країні іранцям необхідно мати при собі результати тесту на коронавірус

В Ірані з 18 листопада вводиться заборона на будь-якого роду перевезення пасажирів по країні без надання ними результатів тесту на коронавірус.

Тимчасова заборона на пересування стосується всіх видів транспорту: наземного, повітряного і морського.

Про це повідомляє агентство ISNA з посиланням на письмове розпорядження заступника міністра охорони здоров'я країни Алірези Раїсі.

«З 18 листопада забороняються всі перевезення повітряним, наземним або морським транспортом пасажирів, які не надали результати тесту на коронавірус«, - наводить агентство текст розпорядження.

Відзначається, що це рішення прийнято за підсумками чергового засідання Національного штабу Ірану з боротьби з коронавірусом.

Зберегти особливу систему обмежень влада Ірану планує до закінчення пандемії коронавірусу. За словами чиновників, обмеження будуть визначатися відповідно до рівня захворюваності, присвоєному тому чи іншому регіону. Усього в Ірані визначаються три рівні: червоний, помаранчевий і жовтий.

Останнім часом в Ірані спостерігається зростання кількості інфікованих на тлі заяв влади про початок у країні в жовтні третьої хвилі епідемії. За даними на 14 листопада, загальна кількість тих, що заразилися, в Ісламській Республіці досягла 749 525, одужали 552 747 осіб, а кількість летальних випадків становить 41 034.

У той же час представник МОЗ Республіки Кіянуш Джаханпур повідомив про початок випробувань на людях розроблених в Ірані вакцин від коронавірусу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: