Житель Південної Кароліни двічі виграв у лотерею за два тижні

Житель Південної Кароліни двічі виграв у лотерею за два тижні
Житель Південної Кароліни двічі виграв у лотерею за два тижні
Фото з відкритих джерел

В обох випадках переможцю не вистачило всього одного числа, щоб виграти джекпот

Житель американського штату Південна Кароліна двічі виграв у лотерею за два тижні - з різницею в одинадцять днів, повідомляє телеканал CNN.

Перший виграш в розмірі $40 000 переможець отримав 16 липня, а через 11 днів, 27 липня чоловік виграв $3 млн в лотерею Mega Millions Quick Pick.

«Шанси на виграш $40 000 у розіграші Mega Millions становлять 1 до 931 001, а шанси на виграш $3 млн становлять приблизно 1 до 13 млн», - прокоментували в оргкомітеті лотереї.

В обох випадках переможцю не вистачило всього одного числа, щоб виграти джекпот. Чоловік зазначив, що до сих пір не може повірити, що він виграв двічі протягом двох тижнів.

У 2018 році в Mega Millions був розіграний найбільший в історії країни джекпот, його сума склала $1,5 мільярда. Виграшний квиток придбала жінка з Південної Кароліни, що побажала залишитися невідомою.

Лотерея Mega Millions проводиться в США з 1996 року – грати в неї можуть жителі 44 штатів, а також округу Колумбія і Віргінських островів. Нещодавно організатори лотереї змінили правила так, що шанси окремих гравців на перемогу максимально зменшилися. Але, разом з тим, в Mega Millions стали розігрувати рекордні джекпоти, що привернуло додаткових покупців лотерейних білетів.

Нагадаємо, у міжнародній лотереї EuroMillions 11 грудня 2020 року було розіграно рекордний джекпот – переможець виграв 200 мільйонів євро. Організатори лотереї повідомили, що власник виграшного квитка живе у Франції. Він поки ще не звернувся за своїми грошима; на те, щоб це зробити, у нього є 60 днів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: