ЗМІ: син Трампа листувався з WikiLeaks під час виборчої кампанії у США

ЗМІ: син Трампа листувався з WikiLeaks під час виборчої кампанії у США
Дональд Трамп-молодший

Трамп-молодший здебільшого ігнорував запити WikiLeaks і відповідав лише на ті з них, які стосувалися Гілларі Клінтон

Син президента США Дональд Трамп-молодший листувався з представниками організації WikiLeaks під час виборчої кампанії в минулому році.

Про це йдеться в статті журналу The Atlantic з посиланням на власні джерела.

За даними ЗМІ, син американського лідера начебто листувався з представниками організації через Twitter. Їхнє листування, відзначає журнал, було передано законодавцям Конгресу США, які проводять розслідування, що стосується втручання Росії в американські вибори в 2016 році.

WikiLeaks направила Трампу-молодшому запити з приводу податкової декларації його батька, який до цих пір так і не опублікував її. Організація також закликала штаб республіканця відкинути результати виборів в разі програшу і назвати їх сфальсифікованими. WikiLeaks вже після перемоги Трампа просила запропонувати австралійській владі призначити засновника організації Джуліана Ассанжа послом в США.

Син президента здебільшого ігнорував запити і відповідав лише на ті з них, які стосувалися суперника його батька, кандидата на пост президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Раніше російський юрист Наталія Весельницька заявила, що Трамп-молодший в червні 2016 року натякав на можливість відміни акту Магнітського.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: