П'ятий сезон «Корони»: Netflix оголосив дату виходу і опублікував трейлер

П'ятий сезон «Корони»: Netflix оголосив дату виходу і опублікував трейлер
фото: кадр відео

У п’ятому сезоні розглядатимуться події 1990-х років

П'ятий сезон культового серіалу про королеву Єлизавету II та її велику родину «Корона» стартує 9 листопада. Про це повідомляє видання Hello.

Як і чотири попередніх, п'ятий сезон складатиметься із 10 серій. Вони охоплюють події, які відбувалися з членами британської королівської родини у 90-х роках минулого століття.

У п’ятому сезоні розглядатимуться події 1990-х років, які можуть включати розлучення принцеси Анни, різке розставання принца Чарльза та Діани, а також пожежу у Віндзорському замку, яка змусила королеву назвати свій рік своїм «annus horribilis». 

Однак смерті Леді Ді глядачі поки не побачать. Цю трагедію творці «Корони» вирішили показати в шостому сезоні, який, ймовірно, стане завершальним.

Зйомки шостого сезону було призупинено в день смерті королеви.

Раніше стало відомо, що після похорону королеви Єлизавети II новоспечений король Чарльз III подумує над великими змінами  в королівській родині. Mонарх планує внести зміни до закону, щоб заборонити членам королівської родини, що не працюють на корону, бути державними радниками. Йдеться про принца Гаррі, принцесу Беатріс та принца Ендрю.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: