«Слетел с катушек». Як соцмережі висміяли соратника Путіна

«Слетел с катушек». Як соцмережі висміяли соратника Путіна
фото з відкритих джерел

Користувачам соцмереж сподобалась фраза глави Мюнхенської конференції

Соцмережі прокоментували скандальні заяви заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва. Так, соратник Путіна відреагував на візит Макрона, Шольца та Драгі до України. Він назвав представників Франції, Німеччини та Італії «європейськими поціновувачами жаб, ліверу та макаронів». Також Медведєв взявся «ставити діагноз» Байдену.

На Telegram-каналі «Стрелков» написали, що Дмитро Медведєв «злетів з катушок». Соцмережа процитувала главу Мюнхенської конференції з безпеки Кристофа Хойсгена, який на міжнародному симпозіумі назвав російського політика клоуном, а в кінці поглузувала із соратника Путіна.

Цитату Кристофа Хойсгена підхопили соцмережі, і користувачі почали поширювати її з власними коментарями.

Нагадаємо, що Дмитро Медведєв у своєму Telegram-каналі традиційно різко відгукується про західні еліти та Україну. Так, у травні третій президент РФ назвав українську владу «ублюдочним правлінням київського режиму».

Реагуючи на мирний план, запропонований Італією для завершення війни в Україні, Медведєв охарактеризував ідею автономії Донбасу в складі України як «явну маячню та дешеве прожектерство». Питання ж повернення української автономії Криму він розцінив як «взагалі пряме хамство на адресу Росії».

Після арешту Віктора Медведчука заступник голови Радбезу РФ назвав представників української влади «окремими виродками».

А польську еліту Дмитро Медведєв обізвав «політичними імбецилами».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: