Українські захисники показали перші години Курської операції (відео)

Українські захисники показали перші години Курської операції (відео)
Надважливими складниками успіху операції ЗСУ стала ретельна підготовка, планування, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша
фото: Facebook/Генштаб

За словами військових, 6 серпня 2024 року став днем, який увійшов в історію російсько-української війни

Українські воїни показали, якими були перші години битви за Курську область з російськими окупантами. Відповідне відео опублікували Десантно-штурмові війська ЗСУ.

За словами захисників, розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів ворога, робота авіації, артилерії, захоплення військовополонених – це все те, що відбувалося у перші години наступальної операції Сил оборони в Курській області РФ.

Військові наголошують, 6 серпня 2024 року став днем, який увійшов в історію російсько-української війни. Як зазначають десантники, надважливими складниками успіху операції стала ретельна підготовка, планування, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша.

«Тепер усе залежить від стійкості українського солдата усіх родів військ задіяних в операції», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, на підконтрольній Україні території Курської області було створено військову комендатуру. За словами головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, українські воїни взяли під контроль 82 населених пункти і просунулись на 35 км і контролюють понад тисячу квадратних кілометрів території РФ. 

Як повідомлялося, поблизу міста Льгов у Курській області Росії з’явилася велика траншея, яка може слугувати новим оборонним рубежем після прориву ЗСУ. Траншею вирили біля головної автомагістралі 38К-017 Курськ-Льгов-Рильськ та залізничної лінії.

До слова, Росія почала виводити частину своїх військ з території України у відповідь на вторгнення українських сил до Курської облас

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: