Андрій Клименко Журналіст, економіст і громадський діяч

Коли РФ порушить «зернову ініціативу»?

Українське зерно вкрай затребуване у світі
фото з відкритих джерел

Москва хоче припинення вогню, аби зібрати резерви

Перше

Те, що вона її порушить – до ворожки не ходи. Сумнівів в Моніторингової групи не було ніколи. А вчора-сьогодні вже з'явилися відповідні натяки (вкиди) в ЗМІ РФ.

Друге

Головний критерій такий. Треба виходити з того, що РФ пішла на стамбульські домовленості лише за однієї причини – їм дуже потрібне припинення вогню та перемир'я (з відомими цілями), і вони розглядають зернові домовленості як крок до припинення вогню.

Третє

Отже, вони порушать зернові домовленості, як тільки зрозуміють, що будь-які перемовини з Україною щодо припинення вогню – це нездійснені мрії.

Четверте

Ну а з сьогоднішнього дня треба бути ще уважнішими, тому що партнер по «зерновій ініціативі» – президент Туреччини – абсолютно однозначно висловився щодо деокупації Криму... І навіть сказав, що «Туреччина виступає за справедливий мир, в основі якого лежать територіальна цілісність та суверенітет України»

Впевнені, що в Москві божеволіють від злості...

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: