Володимир Ар`єв Народний депутат

Як у Луценка кров брали, або Узурпація з корупційним відтінком

Чи мав право головлікар "Соціотерапії" оприлюднювати та ще й маніпулювати результатами аналізів пацієнта "Бориса",

Отже, представник клініки "Борис" Михайло Радуцький відповів на поставлені мною вчора відкриті питання:

1-2) клініка "Борис" має обладнання для визначення рівня алкоголю в крові, але є наказ Мінохздора (МОЗ), де у випадку отримання пацієнтом травм від інших осіб, клініка зобов'язана робити аналіз на алкоголь, без варіантів. Мало того, клініка "Соціотерапія" визначена МОЗ єдиним і безальтернативним (!) закладом у Києві, який має право робити цей аналіз!!! Тобто, узурпація з корупційним відтінком.

Правда, цікаво?

Тобто, право визначати вміст алкоголю належить одній конторці із, тепер вже, вельми сумнівною репутацією. При цьому, лікарі "Бориса" були одразу попереджені Іриною Луценко, що Юрій приймав ліки від кашлю із вмістом алкоголю.

3) внятної відповіді на питання чи мав право головлікар "Соціотерапії" оприлюднювати та ще й маніпулювати результатами аналізів пацієнта "Бориса", я так і не отримав. Юристи поки не знають, як реагувати на це.

Мій висновок. У державі зі зруйнованими основами права, немає значення, де лікуватись - у приватній чи державній клініці. Брудні лапи Мінохздора можуть влізти у будь-яку історію хвороби. Легітимних інституцій виконавчої влади в Україні не залишилося взагалі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: