Володимир Ар`єв Народний депутат

Вбивство Музичка сталося одразу після гучного арешту нафтогазових мафіозі

У зв'язку з останніми подіями, є низка фактів, які призводять до відкритих питань

У зв'язку з останніми подіями, є низка фактів, які призводять до відкритих питань:

1) Вбивство Олександра Музичка сталося одразу після гучного арешту нафтогазових мафіозі, за якими стоїть Бойко - читай Сева Могілевич і кримінальні фінанси Путіна. Хто це зробив безпосередньо - може стати ключем до цілої мережі агентури всередині МВС, яку інфільтровували останні 4 роки.

2) Деякі складові Правого Сектора давно фінансувалися з тих самих джерел, так само як і певні крила радикальних груп у країнах Балтії. Під ВР позавчора були групи в балаклавах без опізнавальних нарукавників ПС, що визнали і самі члени Правого Сектора. В цьому контексті мене цікавить доля мого помічника Миколи Карпюка з УНА, про якого кажуть що його вивезли до Москви, але жодного підтвердження немає. Правда, його телефон мовчить. Тобто, ПС варто перевірити свої ряди, як мінімум. І активно взяти участь у роботі слідчої комісії, щоб отримати відповіді.

3) У ці дні йде накопичення бойовиків-сепаратистів на Сході і Півдні, але дестабілізація з відповідними гаслами і відповідними виступами Ганни Герман відбувається в Києві, що схоже на класичну димову завісу для переключення уваги.

Нам треба розібратися з цими питаннями і відійти від гасел, увімкнувши аналіз. А саме цього деяким колам найменш хочеться. Робимо висновки і продовжуємо боротьбу проти РЕАЛЬНИХ злочинців та корупціонерів. І за Україну.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: