Віктор Балога Народний депутат України

Путін провів просто шикарну спецоперацію

Внаслідок підписаної за дорученням Тимошенко кабальної для України газової угоди, Російська Федерація отримала: ...

Внаслідок підписаної за дорученням Тимошенко кабальної для України газової угоди, Російська Федерація:

1) отримала в України кошти на реалізацію «Північного потоку»;

2) «люфт» часу на розвиток обвідних газопроводів;

3) не платить Україні реальні кошти за транзит газу, які вона платить іншим країнам Європи, територією яких вона постачає газ в Європу.

І при цьому, Російська Федерація рахує нам усім, «дякуючи» угоді, яку незаконно наказала підписати Тимошенко, величезні штрафи за те, що Україна недобирає в неї непотрібний нам газ за схемою: «бери або плати.

При тому, що сама Російська Федерація, оскільки Тимошенко доручила підписати угоду без схеми «качай або плати», не платить нам ні копійки штрафів за зменшення транзиту газу через територію України, бо об'єктивно пускає газ по європейському контракту через «Північний потік», і його їй просто не вистачає на нашу ГТС.

А це означає, що зменшуючи обсяги прокачки газу через українську ГТС, Російська Федерація, дякуючи тій самій кабальній угоді, про яку так не люблять говорити політики, чий лідер дав доручення її підписати, перекладає на усіх нас із вами витрати на утримання всієї інфраструктури ГТС, навіть, якщо там буде прокачуватися всього одна тисяча кубометрів газу.

І коли Путін за такою схемою, дякуючи таким газовим угодам, доведе ГТС до банкрутства, то може купити її і землю під нею, просто за безцінь.

І нам усім, вже сьогодні потрібно почати досить уважно думати, а не слухати політиканів, які кажуть що ціна газу для нас прийнятна, подивитися в книжки для оплати за комунальні витрати, а головне подумати, а як зробити так, щоб вирвати Україну з цієї фінансової прірви, і щоб ці збитки компенсувалися не за наш із вами рахунок.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: