Віктор Балога Народний депутат України

Усі депутати мають виїхати у Врадіївку

Сьогодні і завтра наша робота у стінах Верховної Ради позбавлена будь-якого сенсу

Сьогодні і завтра наша робота у стінах Верховної Ради позбавлена будь-якого сенсу: спікер парламенту працює з порушенням регламенту, Конституцію України вчергове розтоптали і навіть головна обіцянка влади – винести на голосування євроінтеграційні законопроекти – не виконана.

Вони діють старими методами: шулерство, кнопкодавство, неповага до закону. І ці правила діють не лише на верхах, але й у низах. Сьогодні тисячі жителів Врадіївки потребують реального захисту і допомоги. Проти людей, які через безвихідь напали на райвідділ міліції, йде повноцінна травля кримінальними справами, погрозами, залякуванням.

Ми не можемо просто робити заяви, просто вимагати, чи констатувати беззаконня. Ми всі разом повинні бути там, вдень і вночі, щоб захистити людей у яких вистачило честі і мужності повстати проти корупційної системи, яку ми зможемо зруйнувати, коли будемо там, а не лише натискаючи кнопки в сесійній залі Верховної Ради.

І якщо зараз ми не захистимо людей, ми отримаємо не просто десятки несправедливо засуджених і сотні заляканих жителів Врадіївки. Ми вб’ємо в мільйонах українців віру у справедливість і бажання боротися за свої права, честь і гідність.

Тому прошу, шановні колеги Арсеній Яценюк, Віталій Кличко і Олег Тягнибок, прийміть рішення і ми до вас приєднаємося, щоб вже сьогодні ввечері, разом зі всіма, підкреслюю – всіма, депутатами опозиційних фракцій бути у Врадіївці разом з людьми. І уже там добиватися гарантій їх непритягнення до відповідальності за напад на райвідділ, звільнення абсолютно всіх працівників Врадіївської міліції без права на поновлення в силових структурах, публічної переатестації усіх працівників міліції в Миколаївській області, відставки голів РДА та ОДА.

Народний депутат України

Віктор Балога

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: