Віктор Балога Народний депутат України

Путіну краще утриматись від візиту в Київ

Лідер братнього народу і наш великий друг, хоче добра своїм сусідам і братам

Якщо президент сусідньої держави приїжджає з набором політичних гасел і чергових об’єднавчих проектів на зразок спільних нагород, нових «духовних і культурних союзів», то йому краще утриматися від візиту.

Бо такі проекти неоднозначно сприймаються українським суспільством. І замість того, щоб принести позитив і порозуміння, лише вносять розбрат. На відміну від переважної більшості наших північних сусідів, які звикли до роботи пропагандистської машини і сприймають світ у чорно-білому форматі, у нас громадяни все ж таки в переважній своїй більшості уже віддалилися від совкової моделі мислення, не аплодують кожному слову влади і не вважають керівника держави напівбогом.

Тому, якщо президент, шанованої нами Російської Федерації, лідер братнього народу і наш великий друг, хоче добра своїм сусідам і братам, то ми будемо раді його бачити у храмі, поруч з представниками інших держав за молитвою, а не за політичними торгами. Якщо ні, ще раз повторю, його візит буде небажаним.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: