Віктор Балога Народний депутат України

Вже є 10 кандидатів на спікерство. Пора знову йти на Майдан

Ну що, друзі-опозиційні лідери.

Ну що, друзі-опозиційні лідери. До тих пір, поки Янукович продовжує ескалацію в суспільстві з небажанням йти назустріч власному народу, нам-депутатам краще йти з ВР на Майдан і разом з громадою відстоювати українські цінності.

Бо те, що відбувається у ВР, коли уже є 10 кандидатів на спікерство, мене просто шокує. Сьогодні зрозуміло одне: Захід дає для розвитку країни немало-небагато - стільки мільярдів доларів, скільки потрібно для того, щоб держава мала майбутнє. Але, Україна не отримає їх без участі опозиції і гарантій з боку влади. Зрозумійте - на кону не чиєсь політичне майбутнє, а доля держави.

Тому, досить проводити кастинги на трибуні ВР. Досвід показує, що голос вулиці влада чує краще, ніж вмовляння Заходу, риторику переговірників і тим більше - чиїсь виступи в парламенті. Інша справа, що чим довше Янукович затягує з вирішенням кризи, тим гучніше говорить вулиця.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: