Віктор Балога Народний депутат України

Путін принижує Україну до того рівня, наскільки це йому дозволяє Янукович

Вигоду, яку бачить для себе український президент і вигоду, яку бачить для себе Путін – це різні рівні вигод.

Вигоду, яку бачить для себе український президент і вигоду, яку бачить для себе Путін – це різні рівні вигод. Вони мають різні висхідні позиції і ставлять перед собою різні завдання. На мою думку, та робота яку зараз проводить Путін – це продержавницька і проросійська позиція по відношенню до своєї країни. Інша річ у тому, що він неправильно і неадекватно себе веде щодо України. І щодо нас він може себе вести настільки принизливо, наскільки це йому дозволяє зараз Віктор Янукович.

Серйозний вплив Кремля на Україну, який має місце зараз, можливий лише за однієї обставини - це повна на сьогодні залежність Януковича від Путіна. З іншого боку треба чітко розуміти, що Янукович також розуміє свою перспективу, що він не любимий персонаж у Кремля. Зараз ми бачимо лише ситуативну гру російського президента. Якщо ж Янукович буде до кінця буде узгоджувати всі позиції або навіть робити вигляд що узгоджує з Путіним, то українське суспільство це не проковтне. І тоді все може завершитися фіаско. І доля України буде залежати не від Кремля, а від українського народу.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: