Богдан Буткевич Журналіст

Вибухи в Калинівці вже використовуються в політичній грі

Політики, не використовуйте під час війни сферу національної безпеки для піару й ігрищ!

Щоб ви не сумнівалися - Калинівка вже використовується в політичній грі.

Так, «Народний фронт» вустами Антона Геращенка, деяких депутатів та своїх кишенькових ЛОМів вже вимагає відставки НГШ Муженка.

Й ніби ж все правильно, так? Хто, окрім керівника Генштабу найперше винен в злочині? Тим більше, враховуючи, що це вже третій підірваний склад. Ну й суспільство ж вимагає крові високопосадовців? Ну й ось.

Хріново тільки те, що ці вимоги - це, в першу чергу, продовження війни Порошенко-Аваков, яка наберає оберти з кожним днем все більше. Адже Муженко - людина, віддана саме нинішньому президенту. А, як подейкують серед військових, на місце керівника ГШ нарфронтівці хочуть когось зі своєї когорти «молодих офіцерів».

Чи заслуговує Муженко на відставку? Думаю, що так. Щонайменше, за сукупністю Іловайську, Дебальцевого, вибухів у Сватовому, Балаклії, Калинівці. Ось тільки не хочеться, щоб замість людини Порошенка там з'явилася людина Авакова чи кого там ще. Ті ж яйця - тільки в профіль, не проходить.
Деякі конспірологи серед колег-журналістів йдуть ще далі, й стверджують, що навіть закон про освіту мав також на меті створити максимальні проблеми президенту в міжнародці. Мовляв, удари по Порошенку наносяться по всіх сферах його особистої відповідальності. До речі, розробником і головним мотором закону справді був НФ.

Як би там не було, пишу це все для того, щоби застерігти й крикнути в черговий раз - ну не використовуйте під час війни сферу національної безпеки для піару й політичних ігрищ! Не торгуйте ключовими посадами для розподілу відсотків у майбутньо-міфологічній партії БПП+НФ. Забув додати - крикнути в черговий раз у пустку.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: