Дмитро Ярош Командувач Української добровольчої армії, колишній лідер та засновник організації «Правий сектор»

Чи коректно називати Володимира Зеленського «губернатором Малоросії»?

Фото: Вголос

Навколо Зеленського зібралась якась шантрапа без роду і племені — підказати щось добре немає кому

Вчорашню всеукраїнську акцію «Ні капітуляції» оцінюю цілком позитивно.

Ще раз пересвідчився, що для активної частини нашого народу Держава є абсолютною цінністю, отже ворогу нас не здолати і Перемога буде за нами...

Але стурбував один. Момент із табличкою «губернатор малоросіі». На мій погляд, геть не потрібно заганяти Володимира Зеленського у антиукраїнський табір і таким чином допомагати медведчукам, вілкулам, новинським, а отже, Путіну.

Ми ж всі бачимо, що у Володимира є бажання щось змінювати, але він не знає що і як. А навколо нього якась шантрапа без роду і племені — підказати щось добре немає кому. Ось і виходять дебільні заяви і нерозумні призначення.

На мій суб’єктивний погляд, ще є шанс вплинути на політику Зеленського. Адже піднімати повстання ми вміємо і завжди зможемо реалізувати це своє право. Це найлегший, хоча і найкривавіший шлях. А ось, зробити із Президента Зеленського Патріота України і державного діяча, яким можна гордитися — це набагато важче, але ще — можливо.

Скористаймося цим шансом, бо йде Війна...

Слава Україні!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: