Росіяни не шкодують грошенят на корисних ідіотів

Для декого трошки заробити у Росії, наплював на принципи, – свята справа (Баррі Позен ліворуч)
фото: ndisc.nd.edu

Дєд Баррі пропонує Україні відмовитись від своїх територій. Росія має пообіцяти, що не буде захоплювати нові території 

«Голос Америки» опублікува нарізку різної преси і видав там цитати такого собі професора Баррі Позена. Я доволі скептично ставлюсь до всіх регалій і найперше – шукаю, хто цитує цю людину і які її погляди.

Дєдушка із МТІ, який вважається політологом і знавцем Росії уже десь із місяць коментує дуже активно нашу війну і ГА дало його новий висер.

Дєд Баррі пропонує Україні відмовитись від своїх територій. Росія має пообіцяти, що не буде захоплювати нові території (ага, зараз вона пообіцяє). Що Україна типу має отримати «сильні запевнення від США і ЄС, що колись, якщо треба отримає зброю для захисту, не для нападу. А Росія має отримати зняття багатьох санкцій (таке палєво). США і РФ колись домовляться про обмеження на спільних кордонах.

На щастя, чимало українців уже добре напихали за цю експертизу.

Але справа в тому, що Позен уперто лізе з висновками, що «перемога України над РФ із області фантастики».  Що західні європейці дуже страдають від санкцій і треба все вернуть взад.

Погляди Позена цікаві тим, що він давно відстоює думку, що США треба перестати бути гегемоном і фактично окуклитись в ізоляції. Неоізоляціоніст. Любимий експерт із США, якого щедро цитують сайти «Русская весна», «военное дело», «карнегі центр» та інші.

У 2014 році Позен засвітився зі статтею, де розповідав, що «якщо тут і зараз Україна стане жертвою агресії – це ніяким чином не відобразиться на безпеці США». І що типу НАТО саме роздраконило РФ, коли думало включити до себе у склад Україну.

Баррі Позен останні років десять кричить про «надмірну мілітаризацію США і агресивну зовнішню політику». Класичний адепт обама-мірка з хом’яками.

Раджу піддавати сумнівам усі голосні американські прізвища. Хоч Кіссінджера, хоч Позена. Дєдушки хочуть пити смачний віскі, цілувати молодих і доступних краль і відпочивати на Багамам. Тому трошки заробити у Росії – свята справа.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: