Олександр Палій Політолог

Як прокремлівські ЗМІ готуються розпалювати релігійну ворожнечу в Україні

Для розуміння величі подій, перед якими стоїть Україна, ну і масштабу московитського опору

Як відомо, православні України чекають найближчим часом від Вселенського патріарха надання Українській церкві томосу про автокефалію. Це означатиме колосальну можливість для швидкого оздоровлення України, залікування її ран, формуватиме національну єдність, створить в країні з Помісної церкви суперпотужного морального авторитета, яких так потребує країна і до якого не зможе не дослухатися суспільство.

Але Кремль був би не Кремлем, якби не намагався знищити цю можливість та продовжувати отруювати Україну через душу, як він це робить 333 роки, з часу неканонічного підпорядкування Москві Київської митрополії.

І ось тобі на – розуміючи, що незабаром на країну чекає вал переходів парафій з Московського патріархату до Помісної православної церкви, Кремль готує потужні медіа для розпалювання ворожнечі в режимі реального часу.

Телеканал «Київська Русь», який колись належав «донецькому» прокурору Геннадію Васильєву, кожного разу отримував розвиток (тобто фінансування) під чергові вибори в Україні. Ціна питання цього разу – 1 мільйон доларів.

Телеканал прямо в своєму запиті на фінансування, надісланому російським «інвесторам», декларує, що збирається «охмуряти» українців «русскім міром», вербувати команду відданих цьому «русскому міру» невдах-журналістів, вести трансляції в прямому ефірі з місць запланованих Кремлем релігійних протистоянь, розповідати про мамону і одночасно займатися «монетизацією каналу» за кремлівські гроші. Тому по ділах їхніх знаємо їх.

Ті, хто тягне український народ туди, де його вбивали мільйонами, – не добрі пастирі. В інтернеті це треба пояснювати трохи менше, ніж у телевізорі.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: