Павло Клімкін Дипломат

«Супервівторок» у США: Україна продовжить бути заручником внутрішньої американської політики

Джозеф Байден

Питання, з ким, як і в яку гру грати стає питанням існування України

Супервівторок у США, де в багатьох штатах проходять праймеріз кандидатів демократичної партії, набагато цікавіший, ніж наша середа. Кульбіт з високим результатом Байдена для багатьох виявився зовсім неочікуваним, а сюрпризи - найцікавіше в політиці. До цього його майже списали. А зарано. Тепер отримаємо нову порцію «українського серіалу» :): чекаємо на Джуліані із компанією, потік спекуляцій навколо сина Байдена і все, що з цим пов'язано.

За сприяння в отриманні бодай якогось компромату будуть обіцяти різні преференції: явні та приховані. Можливість приїзду Трампа до Києва, наприклад 8 травня, і залучення США до теми Донбасу теж виглядатимуть тепер в іншому світлі.

Ми продовжимо бути заручником внутрішньої політики у США і в цьому маємо мегаризики на фоні стану економіки та процесу трансферу влади в Росії. Наступні місяці можуть для нас стати мінним полем (хоч і політичним) з обстрілами з боку Росії. Як прямими на Донбасі з подальшою військовою ескалацією, так і політичними. Питання, з ким, як і в яку гру грати стає питанням існування України.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: