Петро Порошенко П'ятий президент України

Вибори в Києві: фарс від Партії регіонів

Кияни матимуть самоврядування. Я в цьому не маю жодного сумніву.

Попри сьогоднішній фарс тих, хто не голосував за вибори у Києві, протидія свавіллю зростатиме.

Кияни мають право на вибір і це право ніхто не зможе в них вкрасти. Сьогодні це те питання, яке має об’єднати усі демократичні сили у боротьбі за відстоювання Конституційного права людей.

А фарс полягає в тому, що самі регіонали, які б мали відстоювати перерозподіл владних повноважень на користь територіальних громад та підтримувати місцеве самоврядування, на практиці не голосують за вибори в столиці України - місті Києві.

І з кожним днем розуміння невідворотності виборів зростатиме.

Я б хотів побачити аргументацію будь-якого юриста, який спробував би знайти конституційну норму для виправдання СЕМИРІЧНИХ !!! повноважень Київради та виконання функції міського голови ПРОТЯГОМ СЕМИ РОКІВ !!! без жодного мандату на це від єдиного носія влади - НАРОДУ.

Що це є, як не узурпація влади і кримінальний злочин зловживання владою та посадовим становищем з боку цих народних депутатів?!

І навіть при тому, що провладна більшість можливо й далі буде зводити ситуацію до абсурду, ігнорувати європейські цінності виборної демократії, ігнорувати зобов'язання України перед ЄС щодо підписання Угоди про Асоціацію, та й врешті решт, навіть діяти всупереч власній програмі щодо підтримки регіонального самоврядування, ми знайдемо можливість повернути Києву його голос.

Джерело - сторінка Петра Порошенка в facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: