Петро Порошенко П'ятий президент України

Різдвяне привітання Президента України

Від усього серця вітаю вас із Різдвом Христовим!

Дорогі українці!

Від усього серця вітаю вас із Різдвом Христовим!

Понад дві тисячі років тому у світ прийшов Спаситель — той, хто взяв на себе гріхи людей і дарував нам надію на спасіння. До християнської європейської цивілізації наша країна належить вже понад тисячу років, але саме сьогодні народжується знову. І наші плани змінити життя всіх громадян України на краще здійсняться лише за умови, що ми шануватимемо Бога, не будемо порушувати святих Його заповідей, наша віра буде міцною та непохитною. А по вірі й воздасться.

Різдво Христове завжди, а тепер ще більше, є великим та важливим святом для кожного з нас, і особливо для захисників Вітчизни, для захисників України. Ісус казав, що «немає більше від тієї любові, як хто душу свою покладе за друзів своїх». Отож, у ці святкові дні особливо молимося за наших воїнів, і хай Господь збереже їхні життя. Глибинна суть сьогоднішнього свята — віра, надія, любов і особливо — мир. Бо коли янголи сповіщали про народження Спасителя, то звучали і такі слова: «Слава во вишніх Богу, і на землі мир».

Дорогі співвітчизники!

Я радий, що в Україні збереглися чудові народні звичаї — вертепи та колядки. Тож нехай сьогодні у кожній хаті обов’язково буде смачна українська кутя, хай в Україну прийде довгоочікуваний Божий мир, і хай Господь благословить кожну українську родину та кожного українця.

У день Христового Різдва давайте вітати один одного словами, які українці повторювали протягом багатьох століть:

«Христос народився! Славімо Його!»

Видео: ICTV

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: