Петро Порошенко П'ятий президент України

Трагедія авіалайнера МН17: слідчі довели, що Бук-вбивця мав російську «прописку»

Зло буде покарано, а справедливість відновлена!

Сьогодні Спільна група з питань розслідування збиття літака рейсу Малайзійських авіаліній МН17 представила додаткові докази постачання з Російської Федерації протиповітряного комплексу, за допомогою якого було збито літак.

Завдяки злагодженим діям правоохоронних органів України, Австралії, Бельгії, Малайзії та Нідерландів за сприяння партнерських служб з низки інших країн вдалося встановити «прописку» Бука-вбивці: 53-я Курська зенітно-ракетну бригада Збройних сил РФ.

Є усі підстави сподіватися, що вже найближчим часом Прокуратура Нідерландів зможе представити в суд обвинувачення проти причетних до збиття літака осіб.

Україна, у свою чергу, зробить усе можливе, аби дії Російської Федерації як держави, що підтримує тероризм, отримали належну оцінку у Міжнародному Суді ООН в рамках розгляду ініційованої нами на початку минулого року справи.

Зло буде покарано, а справедливість відновлена!

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: