Сергій Таран Політолог

Путін дуже любить символи і обов’язково щось спровокує саме на День Незалежності

Путін дуже любить символи і обов’язково щось спровокує саме на День Незалежності.

Ми чекаємо Дня Незалежності не лише з гордістю, а і тривогою. Бо знаємо, що Путін дуже любить символи і обов’язково щось спровокує саме на День Незалежності. Бо найбільше ЧОГО він хоче – це не Донбас чи Крим, а те, щоби ми ніколи не перестали відчувати себе колонією, щоби у нас - ніколи не було відчуття гідності і свободи - тієї самої Незалежності, яку ми скоро відзначатимемо. Недаремно рівно рік тому, саме у ці дні він відправив в Україну регулярні військові частини, коли ЗСУ вже готові були додушити злочинців з «лнр-днр» - відправив, підставляючи себе під мільярдні санкції, - але тільки заради того, аби ми не відчули що таке перемога і незалежність.

Але ми вже перемогли. Бо в цей рік ми відчули що таке справжня незалежність, без сентиментів за ідіотським радянським минулим, без сподівання на милість «старшого брата» у цінах на газ і якісь там «традиційні» економічні відносини. Але - з усвідомленням власного шляху, своєї «і правди, і волі».

Ціна нашої Незалежності завжди була висока – як і буде вона висока у найближчі дні. Але ми не маємо права не платити. Бо нам в очі дивляться ті, хто це вже зробив ціною власного життя.

Источник: Facebook

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: