Сергій Таран Політолог

Трамп має зрозуміти: краще з РФ не домовлятися

Ні зради, ні перемоги… Тема України найменш зручна для американсько-російських компромісів, і тому голосно не звучала на зустрічі Трампа і Путіна в Гельсінкі

Щодо Сирії, Ірану та корейської проблеми є набагато більше простору для компромісу, і тому два альфа-гравці геополітики говорили про те, де можна побачити бодай потенційну перемогу.

Це не означає, що українське питання надалі не ставитиметься на кін світової закуліси. Але поки домовлятися нема про що... Це і погано, і добре. Погана новина в тому, що це означає, що ця війна надовго. Хороша – в тому, що отримати несподіваний мир за рахунок України – складно, навіть, таким імпровізаторам, як Трамп.

В історії американсько-радянських відносин не один Трамп вважав, що «треба домовлятися з Росією». І часто таке бажання у американських президентів з’являлося одразу після їх інавгурації. Але вигравали, а згодом і переобиралися ті президенти і тоді, коли вони НЕ домовлялися. Чим швидше це зрозуміє Трамп – тим краще для нього. І для світу теж.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: