Віктор Трегубов Журналіст

Мораль чи лицемірство. Чи треба легалізувати порно?

Поки хтось збирає гроші на ЗСУ, інші здирають гроші з українців
скріншот з соцмереж

У нас є шанс позбутися цього печерного лицемір'я. Не змарнуймо його

«Поддержание благоприятного морально-нравственного климата в обществе невозможно без участия государства, считает 71% участников опроса, проведенного ВЦИОМом 7 августа. Мораль и нравственность считают сферой частной жизни, в которую государство не должно вмешиваться, 23% респондентов».

Це новини з Росії. Там вважають, що мораль – це щось, що спускається згори.

«Петиція про легалізацію порно в Україні набрала понад 25 тисяч голосів».

Це новини з України. Тут, здається, так не вважають.

Кілька тижнів тому Гетьманцев похвалився тим, як в українську економіку заходять податки з OnlyFans. Це дуже іронічно, якщо зважати на те, що в Україні за зйомки для OnlyFans можуть посадити. Майже щодня ми бачимо новини про те, як, кгм, представники правоохоронних органів «ловлять» людей, які посміли показати іншим людям піську на камеру. Нещодавно от спіймали подружню пару за те, що ті свій секс людям в Інтернеті показували. За це люди отримують премії та ордени. Злочинців спіймали! А ще вони виписують собі гроші за експертизу порнографічних матеріалів. Подивився порнушку, подрочив, сказав «так! це порно» – сам собі десять тисяч в кишеню поклав.

Так не має бути. Але так є.

У цієї паскудної ситуації є три типи захисників.

Перший – це власне представники правоохоронних органів. Тут все ясно, не хочеться втрачати годівницю.

Другий – це наші консерватори, люди в вишиванках, але з російським типом мислення. Які вважають, що держава в особі чиновниці Люби та поліціянта Сяви має захищати суспільну мораль декретом та ціпком.

Третій – це окремі «правозахисники», які розповідають, що порно нерозривно пов'язане з трафікінгом (торгівля людьми – ред.). Правда, посилаються при цьому не на українську статистику, а на статистику Німеччини, яка є кінцевою точкою міграційних потоків і де з трафікінгом пов'язані буквально усі непрестижні роди занять від замовних вбивств до миття посуду. Цим людям плювати на те, що кожного дня ламаються долі їхніх живих, реальних співвітчизників – вони захищають власні комплекси і трішки інтереси грантодавців.

Вибачте, але всі ці категорії мають піти. Ви знаєте, куди. Вони теж знають. Індійським стройовим кроком.

У нас є шанс позбутися цього печерного лицемір'я. Не змарнуймо його.

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: