Під враженням загибелі Павла Шеремета

Заради пам'яті про Павла, заради пам'яті про тисячі загиблих журналістів, і солдатів, студентів і волонтерів, заради тих хто не боявся йти вперед... заради майбутнього наших дітей, заради нашого власного щастя

Не міг не написати... З нас хочуть зробити суспільство рабів... Вільних духом вбивають, а більшість заганяють в стійло невігластва, бідності і страху... не можна дати їм досягнути успіху... Кожен з нас, кожен, своїми діями або своєю бездіяльністю впливає на результат. 

Правда, якою б вона не була, здоровий глузд, постійне самовдосконалення, важка кожноденна праця, наша готовність боротися за свої права, та за права свої співвітчизників, знайомих і незнайомих - все це веде їхній диявольський план у прірву.

Покора обставинам, віра в ефемерні чудеса, страх, вузьколобість, небажання брати на себе відповідальність за власну долю - наближає їх до успіху. 
Ким нам бути? Суспільством вільних людей, чи кліткою з рабами? Це залежить від нас і тільки від нас... пам'ятаймо про це! Заради пам'яті про Павла, заради пам'яті про тисячі загиблих журналістів, і солдатів, студентів і волонтерів, заради тих хто не боявся йти вперед... заради майбутнього наших дітей, заради нашого власного щастя...!!! Все в наших руках!!!

Джерело: Twitlonger

Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: