Віктор Небоженко Політолог, соціолог

Страхи Путіна, яких він уже не позбудеться

«Путін сильно здав...»
фото з відкритих джерел

Реальні причини відмови президента РФ їхати на саміт G20

Отже, самодержець Росії президент Путін, який розв'язав війну, не їде на дуже престижний захід, саміт Великої Двадцятки на Балі в Індонезію. Путін не боїться критики чи приниження, він досить цинічна людина і зуміє завдяки російській пропаганді будь-яку поразку видати за героїчну перемогу. Але у Путіна є два інші страхи, яких він уже не позбудеться.

Перший страх пов'язаний із його слабким здоров'ям. Путін сильно здав, несподівано для себе та свого оточення, швидко постарів і слабкий здоров'ям. Колишній «мачо» швидко перетворився на жовчного старого. У такій ситуації Путін не хоче на Балі, щоб змагатися зі старим американським президентом Байденом, з якого завжди знущалася російська пропаганда. Ще на Валдаї (Росія) Путін почувається сильним і могутнім, але на Балі (Індонезія) для нього немає слухачів чи друзів, а лише судді та критики.

Другий страх Путіна ще сильніший за перший. Насправді Путін дуже боїться замаху чи перевороту в Росії. Так часто буває в нестабільних, слаборозвинених країнах Третього світу, куди успішно завдяки Путіну впала Росія. У нього банально не виявилося у Кремлі політиків чи військових, на яких можна було залишити країну та владу. Він усіх підозрює і всіх стравлює один з одним. Тепер він залежить від свого оточення, а не вони від нього, як це було ціле десятиліття.

Читайте також: Убити Путіна. Як пройшов перший «З’їзд народних депутатів»
Думки авторів рубрики «Думки вголос» не завжди збігаються з позицією редакції «Главкома». Відповідальність за матеріали в розділі «Думки вголос» несуть автори текстів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: