Блокування сесії Миколаївської міськради: поліція відкрила кримінальні справи

Блокування сесії Миколаївської міськради: поліція відкрила кримінальні справи
Блокування трибуни у Миколаєві

Проти учасників блокування трибуни у Миколаївській міськраді відкрито справу за статтею «Хуліганство»

Поліція відкрила кримінальні справи проти учасників блокування трибуни у Миколаївській міськраді за статтею «Хуліганство» Кримінального кодексу України.

Про це заявила прес-секретар Нацполіції Миколаївської області Інна Парфьонова в коментарі телеканалу «112 Україна».

«Чоловік, який перешкоджав працівникам поліції виконувати свої професійні обов'язки, був доставлений у відділ поліції, ще одного громадянина, який блокував трибуну і здійснював хуліганські дії, також доставлено в поліцію. З ними зараз працюють слідчі. Відомо, що один з доставлених - представник партії, другий - позиціонує себе як громадський активіст. За даними фактами слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК «Хуліганство», яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років», - заявила Парфьонова.

Також вона додала, що після ретельного обстеження службових приміщень та прилеглої до будівлі території пристроїв або предметів, які могли б становити загрозу життю і здоров'ю громадян, виявлено не було.

Нагадаємо, 16 листопада у Миколаєві прихильники колишнього мера міста Олександра Сенкевича заблокували проведення сесії міської ради.

Читайте також матеріал «Главкома» «Переворот в Миколаєві. Як меру від «Самопомочі» вдалось піти з посади живим»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: