Луценко не виключає, що убивця Ноздровської мав спільника

Луценко не виключає, що убивця Ноздровської мав спільника
Юрій Россошанський на засіданні суду

Причетність Россошанського до вбивства підтверджуються доказами

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Юрій Россошанський, який підозрюється в убивстві юристки Ірини Ноздровської, міг мати спільника. Про це він сказав в інтерв’ю газеті «Сєгодня».

«Для мене залишається питанням, чи був убивця один. Неправда, що фізичний стан підозрюваного не давав йому можливості перенести труп одному. Але все ж ми розробляємо версію, що там був хтось ще. Тим більше що під іншими нігтями загиблої є сліди ще ДНК, чию приналежність встановлюємо (окрім ДНК Юрія Россошанського – ред.)», - сказав генпрокурор.

Луценко відзначив, що причетність Россошанського до вбивства підтверджуються доказами.

«Один з фактів в тому, що під нігтями вбитої на правій руці були сліди ДНК іншої особистості. І ці сліди збігаються з ДНК нинішнього підозрюваного (Юрія Россошанського – ред.). А у нього на лобі сліди, ідентичні тим, які залишені нігтями людської руки. Факт другий - знайдений ніж, по суті, садова заточка, на якому є сліди ДНК жертви», - зауважив він.

Генпрокурор також зазначив, що сам підозрюваний розповів і показав все, що сталося.

Нагадаємо, дочка убитої під Києвом юристки Ірини Ноздровської Анастасія заявила про погрози у соцмережах з фейкових акаунтів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: