На Донеччині житловий будинок закидали гранатами

На Донеччині житловий будинок закидали гранатами

Невідомі кинули три гранати у двір житлового будинку в Лимані, в якому перебували чотири людини

У ніч на 5 червня в Лимані Донецької області невідомі кинули три гранати в житловий будинок, повідомляється в обласному управлінні поліції.

«Повідомлення про подію надійшло в чергову частину Лиманського відділення поліції від сина власника будинку. 36-річний чоловік повідомив, що на вулиці пролунали три звуки, схожі на вибухи. В цей час вдома перебували його батьки і брат», - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти-криміналісти та кінолог. Поліцейські обстежили місце злочину, опитали мешканців сусідніх будинків.

«Попередньо встановлено, що невідомі кинули у двір три гранати, одна з яких розірвалася на горищі будинку. Пошкоджено вікна і два автомобілі, що перебували у дворі. Речові докази вилучено», - повідомили в поліції.

У результаті вибухів гранат ніхто не постраждав. Поліція проводить заходи для встановлення зловмисників та їхнього затримання. Поліція перевіряє всі можливі версії скоєння злочину.

Інцидент кваліфіковано як «хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї» (ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України).

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: