СБУ викрила угруповання, що збувало наркотики по всій Україні (фото)

СБУ викрила угруповання, що збувало наркотики по всій Україні (фото)
Правоохоронці затримали учасників угруповання на одній з вулиць Лозової 
Фото: СБУ

До групи входили начальник аптеки медпункту Національної гвардії і двоє його спільників

Служба безпеки України блокувала діяльність міжрегіональної злочинної групи, яка спеціалізувалась на продажі оптових партій наркотичних засобів.

За попередніми даними слідства, до складу групи входили начальник аптеки медичного пункту одного з підрозділів Національної гвардії і двоє його спільників з Київської та Харківської областей. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Фігуранти налагодили збут канабісу на території різних регіонів України. Своїх клієнтів вони підшукували через особисті зв’язки і поштою переправляли товар замовникам. Оперативники спецслужби задокументували факт реалізації партії наркотиків в одному з міст Київщини.

Правоохоронці затримали учасників угруповання відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць Лозової Харківської області під час збуту понад пів кілограма канабісу.

Наразі фігурантам повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 28, ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене злочинною групою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Операція з блокування протиправної діяльності проводилась Головним управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ під процесуальним керівництвом військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: