Суд арештував колишнього митника, який фігурує у справі про багатомільйонну контрабанду

Суд арештував колишнього митника, який фігурує у справі про багатомільйонну контрабанду
Суд з обрання запобіжного заходу Амінєву
Фото: Facebook / Наталія Непряхіна

Шевченківським районним судом міста Києва винесене рішення про затримання на 60 діб Деніса Амінєва з правом внесення застави у 30 млн грн. Він колишній працівник Одеської митниці, а його діяльність пов’язують з контрабандою. Про це повідомила представник Державної фіскальної служби (ДФС) Наталія Непряхіна.

За її словами, наразі слідчим управлінням фінансових розслідувань офісу великих платників податків ДФС проводиться досудове слідство у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом привласнення арештованих товарно-матеріальних цінностей. Мова йде про контейнери з нерозмитненим товаром орієнтовної вартості 154 млн. грн, якi у серединi червня були заарештованi як речовi докази.

Вилученими у ході слідства відеозаписами з камер спостереження та показами свідків встановлено причетність Амінєва до привласнення арештованого товару, що був вивезений вантажним транспортом під виглядом переміщення на інший склад.

Ніхто із співробітників Одеської митниці, як писали ЗМІ, не затриманий. Причетність групи митників до діяльності Амінєва навіть не розглядається, підкреслила Непряхіна.

Нагадаємо, посадовець столичної митниці хотів за хабар уникнути відповідальності за корупцію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: