У сумському нічному клубі пролунав вибух: семеро постраждалих

У сумському нічному клубі пролунав вибух: семеро постраждалих
Місце інциденту

Чоловік в балаклаві кинув гранату в бік охоронців закладу

Сьогодні, 10 червня, близько 6 ранку стався вибух в нічному клубі «Луна» на вул. Інтернаціоналістів у Сумах. Про це інформує видання «Данкор».

За неперевіреними даними, чоловік в балаклаві кинув гранату в бік охоронців закладу.

Як повідомила очевидець, вона вже виходила з торгового центру «Світлана», де розташований нічний клуб, як побачила чоловіка в балаклаві, що швидко рухався. А через хвилину пролунав вибух. За її словами, першими приїхали патрульні, потім інші поліцейські - всього зараз на місці 8 поліцейських автомобілів, а потім швидка.

Як повідомив начальник міськвідділу поліції Павло Карабута, всього постраждало від вибуху гранати РГД-5 7 осіб. Затримано можливий підозрюваний, якого затримали співробітники патрульної поліції і служба охорони нічного клубу, 1990 р.н. Мотиви злочину поки невідомі.

На місці злочину також працюють зампрокурора області Рустам Галаєв і перший заступник керівника Сумської місцевої прокуратури Андрій Шапошник. Можливого підозрюваного відвезли на огляд. Потім його доставлять до міськвідділу поліції, куди прибуде адвокат.

Як повідомив начальник міськвідділу поліції Павло Карабута, ця подія кваліфіковано за чотирма статтями Кримінального кодексу - це «Замах на вбивство», «Опір співробітникам поліції», «Зберігання і застосування вогнепальної зброї» і «Хуліганство із застосуванням заздалегідь приготованого предмета для нанесення тілесних ушкоджень» .

Троє з семи постраждалих в результаті вибуху знаходяться в стані середньої тяжкості. Про це повідомив головний лікар обласної клінічної лікарні Володимир Горох. За його даними, до лікарні було доставлено 7 потерпілих, в тому числі одна дівчина. У всіх осколкові поранення. Одного постраждалого перевели в 5-у міськлікарню за місцем проживання. Шістьох продовжують обстежувати в обласній лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: